Ce crede un băiat despre așteptare

Vreau să subliniez un lucru de la început. Nu sunt perfect. Am un trecut de care nu sunt în totalitate mândru. Dacă nu era harul lui Dumnezeu, nu știu dacă puteam să scriu aceste cuvinte. Dar aș vrea să vă las în câteva cuvinte de ce cred eu că e important pentru un băiat ca o fată să se păstreze curată.

Pentru noi ca băieți e important ca o fata să aștepte, pentru că prin asta ne dovedește că ea s-a păstrat curată și nu a căutat să intre in contact cu alti baieți, ci si-a pus increderea in Dumnezeu stând in rugaciune, știind că ce Tatal promite El si implineste! 

Vreau să vă încurajez și să vă spun că Dumnezeu intervine acolo unde este sinceritate si asteptare curată! Dumnezeu cunoaste timpul si momentul potrivit in asteptare! Noi suntem cei care de multe ori ne grabim! Noi suntem cei care în momentul în care vedem daca vedem pe altii ca au relatii ne dorim si noi,  chiar dacă nu suntem pregătiți pentru ele.

Dar ceea ce apreciez eu la o fata cel mai mult in asteptarea ei este ca în asteaptarea ei se ancoreaza in acel Atotputernic!

Mi-am dat seama de un lucru. Atunci cand ai dragoste din Dumnezeu, cand esti umplut de El, atunci, in acea plinatate, vei oferi din dragostea pe care o ai si unui băiat la momentul potrivit.

Vreau să vă mai spun un lucru.

Pentru noi ca băieți e important să știm că voi așteptați, dar nu e suficient doar sa astepți.  Trebuie sa si faci ceva. Să investesti in timp de calitate, să te rogi, să scrii, să citesti, să te investești în alții. Să faci lucruri care sunt demne de asteptare. Să faci lucruri demne de cucerire. Nu există băiat pe lumea asta care să își dorească să cucerească o fată care nu are bogăție cerească. Nu se merită riscul. Iar dacă sunt astfel de băieți, sunt cei care o fac ca să piardă timpul. 

Când vine vorba de așteptare și de o relație binecuvântată e nevoie de har. Și în cazul nostru, și în cazul vostru. Dar vă încurajez să vă faceți partea și la vremea potrivită El va da binecuvântare. 

Cu respect, 

Bogdan Chiriac

2 gânduri despre „Ce crede un băiat despre așteptare

 1. Si pentru fete este important ca baiatul sa se pastreze curat, sa astepte calauzirea lui Dumnezeu si maturitatea sa spirituala si mentala, sa aiba principii, sa nu isi piarda timpul, ci sa investeasca in el, in altii. Fetele vor astepta ca baietii sa devina barbati, vor astepta cu incredere in Dumnezeu ca le va da partenerul potrivit alaturi de care sa isi implineasca misiunea pe acest pamant.
  Nu am prea vazut articole despre faptul ca baiatul la randul sau trebuie sa astepte fata potrivita si sa se pregateasca.
  De aceea comentariul meu, nu critic, ci doar privind dintr-o alta perspectiva acelasi principiu al asteptarii. Multe binecuvantari si har!

  Apreciază

  1. Bună! Da, perfect de acord. Am scris despre asta și voi lansa provocarea ca și băieții să scrie despre asta. E nevoie ca ambii să se păstreze curați. 🙂 O seară îmbrăcată în har!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s