Ce crede un băiat despre abordarea fetelor în online

Sunt băiat știu că acest blog este pentru fete, dar poate acest articol va fi citit și de băieți, iar dacă nu, poate vă va ajuta pe voi, fetele.

Nu știu cum veți lua asta sau cum o să vi se pară, dar eu tot o să zic. Vreau să vă zic că aveți dreptul de a proteja și în online. Știu, o să ziceți că nu știu ce vorbesc, și aveți dreptul de a face asta.

În vremea această tehnologia a avansat și e mult mai ușor să cunoști pe cineva prin intermediul mediului online, e mult mai ușor să te bagi în seamă cu o fată și în caz că te refuză, nu te faci prea tare de rușine. Dar trebuie să ne dăm seama de faptul că inimile fetelor trebuie protejate – fie că vrem să le cunoaștem pe Facebook, fie că vrem să le cunoaștem în curtea bisericii.

Eu în ultima perioadă mi-am propus să nu mai stau așa de mult în online. Am început să mă rog cu mai multă seriozitate și cu mai multă râvnă pentru cea care îmi va fi soție. Să nu mă credeți sfânt. Nu sunt. Mi-am recitit vechile conversații, de acum câțiva ani. ”Frumoaso, ce faci?”. Era doar o replică. Mai aveam și ”Scumpico.” Da, nu mă mândresc cu acel mod de abordare. De aceea scriu acest articol acum. O zic din propria experiență.

Am învățat că și în online, dacă vrei cunoști o fată, trebuie să ai grijă de inimă ei.

Și încă un lucru, dacă ai cerut să cunoști mai bine o fată trebuie să fii conștient că nu te poți limită doar la comunicarea online și la cunoaștere online. Dacă doar asta ai de gând să faci, te rog, să lași acea față în pace. Dumnezeu ne da această oportunitate de a cunoaște și în online, dar nu trebuie să te limitezi doar la online. Niciodată nu vom fi noi așa cum suntem în online. Aici putem purta multe măști, atât noi, cât și fetele.  

Trebuie mare atenție în acest mediu, pentru că în mediul online e un pic mai greu să te limitezi doar la acea persoană pe care vrei să o cunoști. Tentațiile sunt mai mari. Poți să faci inimi să bată mai repede cu un simplu mesaj. 

Doar că da, poate fata nu știe cu tu vorbești și cu o altă fată, dar eu cred că fetele simt acest lucruri, dar te vede El, mă vede El. Dumnezeu ne vede, vede și vede tot ceea ce facem. Și da, El poate să îi descopere lucrul acesta și fetei, trebuie să fim conștienți de jocurile noastre din culise când cucerim o fată ascunsă în Cristos. 

Deci, hai să protejăm inima fetei cu care vorbim. Aveți obligația de a nu le răni, chiar dacă suntm în mediul online. Pentru că doare. Pentru noi de multe ori nu ni se pare așa de dureros, dar ele simt altfel lucrurile. Fiți atenți cu ele și oferiti-le timpul vostru. Oferiți timp doar persoanei pe care vreți să o cunoașteți mai bine și mai îndeaproape. Nu le răniți și nu le faceți să sufere, aveți grijă de ele. 

Hai să fim responsabili și să protejăm și în online. Într-o zi, trebuie să le privim tatăl în ochi și să le cerem mâna. Să nu ne scape din vedere acest lucru. 

Toate bune, 

Bogdan Chiriac

Un gând despre „Ce crede un băiat despre abordarea fetelor în online

  1. Domnul sa te binecuvânteze pentru cuvintele pline de har scrise mai sus ! Sunt mamă de fatã si m.ar durea sã știu cã e bataia de joc a vreunuia care doar vrea sa cucereascã.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s