Ce pierd fetele care așteaptă?

Nici nu mai știu să vă spun de câte ori am auzit acest lucru. Bine, poate nu în cuvinte, dar în priviri lungi, în comentarii pe la spate, în vorbe ironice.

Să aștepți momentul lui Dumnezeu în ceea ce privește căsătoria nu e o pierdere. Iar cine îți spune asta nu știe ce înseamnă să trăiești prin credință.

Bine, bine.

Și fetele care nu așteaptă?

Nu știu. Poate că pierd ceva, poate că nu.

Și atunci care e câștigul?

Sunt câteva lucruri, dar voi vorbi despre ele într-un alt articol.

Da, cred că se poate întâmpla ca o fată să aștepte, dar apoi să sfârșească în lacrimi. Există această posibilitate. Dar nu pentru că a făcut ea o greșeală. Ci pentru că într-o relație sunt doi. Poți să te dai tu cu capul de toți pereții inimii, că tot nu îi poți pune dragoste în inima celui care nu mai alege să rămână.

Nu. Nu pierd nimic fetele care așteaptă, fetele care trăiesc din plin singurătatea lor. Fetele care construiesc cetăți. Chiar nu pierd nimic. 

Da,poate nu prea au har de cum să spună vorbe dulci sau să își dea ochii peste cap, dar vor învăța asta- în sensul bun. Vor învăța toate astea alături de un singur băiat.

Dumnezeu răsplătește credincioșia omului.

În ceea ce privește așteptarea pierd doar fetele care nu trăiesc din plin. Fetele care visează cu ochii deschiși la imposibil, care așteaptă precum Rapunzel. Pierd fetele care au făcut un idol din așteptare. Pierd fetele care se cred așa de sfinte din cauza așteptării lor, că nu văd binecuvântarea din fața ochilor. 

Nu te grăbi să ai prieten din motive greșite. Intră într-o relație doar dacă acea relație te va apropia de Domnul. Dacă acea relație te va crește.

Nu pierzi nimic așteptând. Pierzi cam totul așteptând din motive greșite.

Trebuie să iei decizia așteptării prin credință și convinsă că faci această alegere spre slava lui Cristos. Nu alege asta doar pentru a da bine. 

Fii o fată care face din așteptarea ei un mijloc prin care Dumnezeu să își arate slava. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s